Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Chelsea kommer att skicka Gonzalo Higuain tillbaka till Juventus i sommar

Gonzalo Higuains låneförtrollning i Chelsea kommer att bli kortslutet i slutet av säsongen med rapporter i Italien som säger att det är "nästan säkert" att han kommer tillbaka till Juventus på sommaren. Billiga fotbollströjor till försäljning online shop.

Sarri var desperat för en återförening med Argentinas internationella och övertalade Chelsea att sanktionera ett sexmånaderslån för honom i januari, med möjlighet till ytterligare ett år och en permanent överföring. Du kan också köpa Billiga Chelsea tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Det verkar osannolikt att Higuain kommer att stanna kvar på Stamford Bridge efter kampanjens slut, eftersom han bara har scorat tre gånger i tio Premier League-framträdanden för klubben och 13 matcher i alla tävlingar.

De tre strejk har kommit mot redan förskjutna Huddersfield Town och Fulham med Higuain misslyckas med att göra en inverkan mot högre kaliber motståndare. Han förlorade sin plats i sidan för söndags nederlag till Liverpool med Eden Hazard föredragen som en falsk 9.

 


X