Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

En annan Chelsea kommer att säga farväl

William och Chelseas kontrakt har officiellt gått ut. Nu är han fast besluten att lämna Chelsea och utfärdade ett avskedsbrev till Chelsea-fans. Sky Sports sa att han räknar ner för att gå med i Arsenal, Billiga Fotbollströjor med en kontraktstid på 3 år och en årslön på cirka 6 miljoner pund.

Följande är den fullständiga texten till Williams avskedsbrev:

Jag har tillbringat sju underbara år i Chelsea.Då jag fick en inbjudan från Chelsea i augusti 2013 trodde jag fast att detta var en inbjudan jag var tvungen att acceptera. Fram till idag är jag fortfarande övertygad om att detta är ett bra beslut jag kan fatta.Detta är en lycklig tid, med lite sorg, men också lycka och ära. Men förutom troféer lärde jag mig också mycket och förbättrades mycket för att bli en bättre spelare och en bättre person. Varje träning, varje spel, varje minut i omklädningsrummet kan jag alltid lära mig och växa. .

Chelsea-fans välkomnar mig och stöder mig, jag är väldigt rörd och tacksam över dem. Naturligtvis har de också kritiserat mig. Billiga Chelsea tröja 2020 Det här är normalt. Alla dessa har gjort det möjligt för mig att gå helt ut i varje träning och varje match och att ständigt förbättra mig själv. Jag har alltid varit så här under min Chelsea-karriär. Nu måste jag gå framåt på egen hand. Jag kommer definitivt att sakna mina lagkamrater och alla anställda i klubben. De behandlar mig som sina barn, och jag kommer också att sakna fansen här. Jag kommer att lämna med huvudet högt, för jag har vunnit här. Jag har alltid en Chelsea-tröja och gör allt.

Jag vill uppriktigt tacka er alla, och får Gud välsigne er - William!


X