Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Kevin De Bruyne tillbaka till sitt bästa

Manchester City-manager Pep Guardiola har uttryckt sin glädje över mittfältaren Kevin De Bruyne som återvänder till sin bästa form, och sa att laget missade honom förra säsongen mycket trots att de vann den inhemska diskanten. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

De Bruyne tillhandahöll två assists och gjorde ett mål i 8-0-hammaren i Watford under helgen, och har varit i god form sedan säsongens början. Efter att ha haft en hand på bara fyra mål förra säsongen har han redan två mål och sju assistenter den här säsongen. Du kan också köpa Billiga Manchester City tröja 2019/20 för att visa ditt stöd.

Guardiola var glad över att De Bruyne var tillbaka till sitt bästa och sa att han var en otroligt begåvad spelare med stor vision. Han siad: "Kevin är ibland en speciell spelare. Han ser saker som andra inte kan se på planen eller ens utanför planen. Vi saknade honom mycket. Vi hade en otrolig säsong och vann fyra titlar, men vi saknade honom mycket. Han är en speciell spelare. Jag är glad att han är här. ”


X